mitt namn är Nathalie och jag är en Pitebo bosatt i Göteborg. Detta är mitt gästinlägg.

I en kyrka mitt på Linnegatan, där gör jag min praktik. Göteborg är en ny stad för mig och jag har endast gått på dessa gator i några månader nu men jag känner mig mer hemma för varje dag som går. Linneahuset är en plats där jag känner mig lugn, välkommen och sedd.

Min vandring med Gud har pågått hela livet men dessa få dagar här har tagit mig ännu ett steg fram i denna vandring. Bönedagen i tisdags såg jag först som jobbig. Om någon säger till dig att du ska be en hel dag så är oftast responsen: Oh hjälp, det kommer jag inte orka. Det var i alla fall min första tanke. Men den dagen gav mig mycket! Jag fick uppleva hur Gud talade genom andra människor rakt in i mitt liv, även för första gången talade han genom mig. Tankarna och känslorna efter den dagen har inte lagt sig än, och nu har det gått tre dagar.

Jag gör denna praktik genom Bibelskola Väst som tillhör smyrnakyrkan. I onsdags och torsdags fick vi förmånen att besöka trappa upp, en öppenvård. Fick sitta med på deras känslorundor och på deras möten och få höra hur deras liv ser ut. Få höra hur ärliga de är inför människor, inför oss praktikanter. Det är facinerande hur starka de är och deras styrka smittar av sig!

Igår följde jag med till Betelskeppet. Teamarna som bor här i Linneahuset har, någon gång i månaden, andakt där på båten. Gårkvällen var över min förväntan. Vi fick tydligt tjäna Gud, berätta och svara på frågor. Be för människor och se hur Gud berörde. Det var riktigt häftigt och en grym kväll!

Nu är det som sagt fredag och jag kommer att följa med till skolan och umgås med ungdomarna. Ska första fara med och köpa färg och tapeter. Efter det så kommer vi ha någon slags avlutningsfika här i huset. Det ska bli tråkigt att lämna detta ställe och människorna här! Men jag hoppas att kommer att träffa alla igen.

tack för mig och att jag fick dela några ord här. :)